Grove vafler
15 oktober, 2008
2 dl siktet speltmel
1 dl sammalt rug
1 dl havregryn
1/2 ts salt
1/2 ts bakepulver
4 dl melk (jeg bruker laktoseredusert)
3 egg
2 ss smeltet smør
Først det tørre i bollen, så melk, vispet egg og smør. Vispes sammen med spiralvisp. La røra svelle i ca 20 minutter, og så er det bare å steke.
Vaflene nytes med det pålegget man måtte ønske. Jeg hadde litt salat og kalkunpålegg på. Disse vaflene kan gjerne fryses, hvis man vil ha noen på lager. De tiner fort.
16 oktober, 2008 at 0:00
mmm, nice! Disse skal jeg prøve, bruker mye grovt i slike ting selv.. Jeg bruker gjerne å slumpe, men greit å ha riktige mål noen ganger:) så takk:)
16 oktober, 2008 at 1:34
Denne skal jeg prøve selv 😀 Jeg bare bytter ut melken med soyamelk, trur eg. Fin bloggbegynnelse, btw. Vaffel er et utmerket nick. Velkommen skal du være.
16 oktober, 2008 at 1:36
Denne skal jeg prøve selv 😀 Jeg bare bytter ut melken med soyamelk, trur eg. Fin bloggbegynnelse, btw. Vaffel er et utmerket nick. Velkommen skal du være.
16 oktober, 2008 at 15:21
De høres gode ut. 🙂 Jeg (til tross for at jeg liker å eksperimentere mye) har ikke turdt å prøve rugmel i vafler. Ganske så genialt med skikkelig grove vafler.
13 januar, 2009 at 12:38
Disse vaflene skla jeg lage i dag om jeg har havregryn.
Kan en lage uten tro, om en ikke har?